top of page

Isacc Alcayde, en "El despertar de la primavera".►L’actor Isaac Alcayde interpretarà el personatge de l’Home Adult del musical, en la seva breu temporada al Teatre Victòria de Barcelona. Isaac Alcayde és llicenciat en art dramàtic per l’Institut del Teatre de Barcelona. Ha estat actor i entrenador actoral a l’exitosa sèrie “Merlí”, ha participat en la sèrie “Nit i dia” i recentment a les obres de teatre: “Cremats” amb text i direcció de Roger Peña, “Un mosquit petit” amb text i direcció de Marc Artigau , i a “Un refugi indi” de Pau Miró. També ha participat a l’exitosa sèrie de TV3 “El cor de la ciutat” amb direcció d’Esteve Rovira.


►L’acompanyarà en el paper de la Dona Adulta les actrius Roser Batalla i Rosa Vila. Les dues intèrprets ja van participar en l’espectacle durant la seva temporada al Teatre Gaudí i s’aniran alternant el personatge durant les funcions al teatre del paral·lel.


►Roser Batalla és actriu i traductora. Llicenciada en interpretació per l’Institut del Teatre de Barcelona. Ha participat en diversos musicals de Dagoll Dagom com El Mikado, Mar i Cel, Flor de Nit i Històries, ha treballat sota les ordres de Mario Gas a The Full Monty, Sergi Belbel a La dona incompleta, El mètode Grönholm, El temps de Planck, Calixte Bieito a l’Empresa, Company i en successives sèries de televisió: “Nissaga de Poder” i “Estació d’enllaç”, entre moltes altres. Ha traduït i adaptat més de 10 musicals al català i al castellà com: Hair, Grease, Alittle night music, Sweeny Todd, Chicago, …

►Rosa Vila ha treballat en muntatges dirigits per Rosa Maria Sardá, Ramon Simó, Joan Ollé, Lluís Pasqual, Pere Planella, etc … Ha participat en més de 20 sèries de televisió com: “Ventdelplà”, “El comissari” i “Labarint d’ombres”. També ha estat durant 20 anys docent d’interpretació i acte actoral a diverses escoles i centres de l’estat. Ha treballat en diverses pel·lícules sota les ordres de Cesc Gay, Ventura Pons o Fernando Trueba.
Ver noticia en :

http://teatremusical.cat/%E2%96%BAisaac-alcayde-sincorpora-al-repartiment-despertar-primavera

Comments


bottom of page